Fotokonkurranse 2020

Vi fekk inn 448 bilete til årets fotokonkurranse. Ein jury har sila ut dei beste bileta, og her på denne sida finn du seks bildeserier med dei nominerte bilda, og vinnarane i kategoriane:
– NATUR
– MENNESKE I NATUREN
– PORTRETT
– LIVET PÅ SKULEN/INTERNATET
– OPEN KLASSE
– SITAT/INSTAGRAM

Natur
Til kategorien Natur fekk vi inn 68 bilete, og av desse har juryen nominert 18 bilete. Her er vinnarane og dei nominerte:

Menneske i naturen
Til kategorien Menneske i naturen fekk vi inn 185 bilete, og av desse har juryen nominert 31 bilete. Her er vinnarane og dei nominerte:

Portrett
Til kategorien Portrett fekk vi inn 80 bilete, og av desse har juryen nominert 28 bilete. Her er vinnarane og dei nominerte:

Livet på skulen/internatet
Til kategorien Livet på skulen/internatet fekk vi inn berre 33 bilete, og av desse har juryen nominert 23 bilete. Her er vinnarane og dei nominerte:

Open klasse
Til kategorien Open klasse fekk vi inn 66 bilete, og av desse har juryen nominert 27 bilete. Her er vinnarane og dei nominerte:

Sitat/Instagram
Kategorien Instagram er i år endra til Sitat/Instagram og juryen har då fått i oppgåve å vektlegge kombinasjonen mellom bilde og tekst. Vi du sjå fleire bilde frå skulen på Instagram, så går du inn på Nordfjord folkehøgskule sin profil @nordfjordfhs, og bilda som elevane legg ut finn du på emneknaggen #nordfjordfhs.

Årets bilde
Vinnar av Årets bilde for skuleåret 2019/2020 vart Peder Undheim. Bilde er frå den første linjeturen til Friluftsliv/Fjellsport, der dei gjekk opp frå Breidalen og overnatta på Busperaksla.