Fotokonkurranse 2021

Vi fekk inn 446 bilete til årets fotokonkurranse. Ein jury har sila ut dei beste bileta, og her på denne sida finn du seks bildeserier med dei nominerte bilda, og vinnarane i kategoriane:
– NATUR
– MENNESKE I NATUREN
– PORTRETT
– LIVET PÅ SKULEN/INTERNATET
– OPEN KLASSE
– SITAT/INSTAGRAM

Natur
Til kategorien Natur fekk vi inn 57 bilete, og av desse har juryen nominert 24 bilete. Her er vinnarane og dei nominerte:

Menneske i naturen
Til kategorien Menneske i naturen fekk vi inn 196 bilete, og av desse har juryen nominert 30 bilete. Her er vinnarane og dei nominerte:

Portrett
Til kategorien Portrett fekk vi inn 67 bilete, og av desse har juryen nominert 24 bilete. Her er vinnarane og dei nominerte:

Livet på skulen/internatet
Til kategorien Livet på skulen/internatet fekk vi inn berre 30 bilete, og av desse har juryen nominert 25 bilete. Her er vinnarane og dei nominerte:

Open klasse
Til kategorien Open klasse fekk vi inn 75 bilete, og av desse har juryen nominert 29 bilete. Her er vinnarane og dei nominerte:

Sitat/Instagram
Kategorien Instagram er i år endra til Sitat/Instagram og juryen har då fått i oppgåve å vektlegge kombinasjonen mellom bilde og tekst. Vi du sjå fleire bilde frå skulen på Instagram, så går du inn på Nordfjord folkehøgskule sin profil @nordfjordfhs, og bilda som elevane legg ut finn du på emneknaggen #nordfjordfhs.

Årets bilde
Vinnar av Årets bilde for skuleåret 2020/2021 vart Peder Undheim. Bilde er tatt ein vakker morgon på rypejakt da Jakt og fiske var på ein litt lengre jakttur til Filefjell.