LUKK
Heim / VV og SS - aktivitetsveke


VV og SS - aktivitetsveke

Denne uka, 15.-17. okt, har vi hatt et litt spesielt opplegg. Vind og Vatn og begge Ski og Surf-klassene kunne velge mellom tre forskjellige opplegg. Vår gruppe valgte opplegg nr. 3, en tredelt ordning som besto av vannsport, klatring og Via Ferrata.
Se bildeserie fra turen her

Det var en tåkefull og kald høstmorgen. De fleste ville nok foretrukket å krype under en varm dyne og sovet under slike forhold. Men hva gjorde vi? Vi kastet oss selvsagt i fjorden for å henge på slep bak en båt! Vannski, tube, wake board og surfebrett – var det noe vi ikke prøvde? Etter en del knall og fall – noen mer stilfulle enn andre, var det godt å finne varme og trøst i bålet.

Dag 2 lå tåka fortsatt tjukt over Vereide, men nok en gang skulle vi ut å farte. Denne gangen tok vi syklene fatt - klatrefeltet Sageflåten var målet. Dagen ble tilbrakt i klatreveggen, hvor det fungerte slik at hvis en var lei av tåke og kulde, så var det bare til å klatre opp i toppen av veggen, hvor tåkefri luft og solskinn ventet. Om kvelden kom gjengen som hadde vært på Via Ferrata tilbake til oss på Sageflåten, hvor det var koselig leirbål og god stemning – toppet av en helt nydelig stjernehimmel.

Siste dag var det vår tur til å dra på via Ferrata ved Loen. Via Ferrata er italiensk for «jernsti», og går ut på at man bestiger et fjell ved hjelp av faste sikringsmidler som wire, bøyler og stiger. Det var svært bratt til tider, men alle bekymrede mammaer der hjemme kan trøste seg med at vi var sikret hele tiden. Vi trasket oppover i nydelig solskinn og omringet av gode folk. Hele tiden med en majestetisk utsikt i ryggen.  Da kan man ikke klage, kan man vel?  Etter en del timer var Hoven, 1010 moh., besteget. Slitne, dog fornøyde kunne vi nok en gang vende tilbake til vår base på Vereide.

 

RELATERT INNHALD