LUKK
Heim / Vilt, vakkert og vått


Vilt, vakkert og vått

Dessverre alt for lite av det første, men desto mer av det siste. Jakt og fiske fikk ikke en drømmestart på årets hjortejakt, men det var godt å komme i gang likevel.
Etter at noen hadde tjuvstartet hjortejakta helgen før, var hele jakt og fiske klassen klare for å begynne hjortejakta 2017. Vi kjørte til Hyen onsdags morgen, der vi møtte kjentmennene Torgeir, Leiv Otto og Jacob. Etter inndeling av poster var vi klare for første drev. Før jaktas første drev er man alltid utelukkende positiv, man har trua, og er nesten helt sikker på at det vil bli felt vilt. Det gikk ikke som det skulle dette drevet. Det ble ikke sett en eneste hjort.

JOF_uke36_Anja(1)

Bilde: Anja Gustavsen

Andre drev viste heldigvis hjorten seg fram. Dessverre kom den så alt for fort, og dermed ble det ikke noe resultat denne dagen. Vi avsluttet dagens drivjakt og etablerte camp ved Langevatnet. Etter å ha satt opp lavvo og en bedre middag, brakte kvelden muligheter for bøjakt eller fisking. Det ble hverken hjort eller fisk, men med garn ute, satset vi på fisk morgenen etter.

JOF_uke36_Ellen(1)

Bilde: Ellen Kristina Baclayon Johansen

Torsdag morgen startet med en gladnyhet, hele to fisk i garnet. Gårsdagens skuffelser hadde lagt seg og det var ny optimisme i gruppa. Ettersom vi skulle tilbake til skolen denne dagen ble det bare tid til et drev. For ett drev det vart; ingen hjort og regn.

Etter en trå start var det likevel en fremoverrettet gjeng som satt i minibussen med kurs Nordfjord.

Forsidebilde: Anja Gustavsen

RELATERT INNHALD