LUKK
Heim / Ville tilstander med vind og vatn på Voss


Ville tilstander med vind og vatn på Voss

Etter en deilig og rolig uke på seilbåt bar det ut på større utfordringer for Vind og vatn. Og en spenningsfylt uke på Voss var etterlengtet!
Mandag 25. september pakket vi i vind og vatn med oss våre nye våtdrakter og stablet elvekajakker på minibussene, før vi begynte kjøreturen til Voss. Etter cirka 4 timer på veien ankommer en forventningsfull gjeng Flatlandsmo camping, hvor vi skulle slå leir. Første kvelden satt vi opp lavvoene og installerte oss og hadde en koselig kveldssamling.

De neste dagene fikk vi utfordret oss selv i flere forskjellige elver. Siste dagen fikk de som ville, også prøvd seg på et strøk i den berømte Raundalselva. Instruktørene sa at enhver proff, uansett hvor de var fra, hadde hørt om denne elven. Her var vannet superklart og en tøff gjeng fikk prøvd seg på mye utfordringer. 

Vi øvde oss også på å redde hverandre i stryk med kasteliner. Her ble det bading og mye moro når hele vind og vatn seilet nedover stryket. Ikke alle ble reddet, men gøy var det!

Vi hadde dyktige instruktører, blant annet Julian, en kar fra Sveits. Julian hadde en kraftig bart, hår klippet etter hjelmen og har droppet opp til 22 meter med elvekajakk.Etter mange timer i elvene var gjengen ikke lei når vi kom tilbake til campingen. Her var det et stupetårn fra ekstremsportsveko som tidligere hadde vært der, med både syv-meter og 12 meters stupetårn. Her var det skikkelig drapåstemning, og flere vartet opp med baklengs salto og andre triks fra syv-meteren. Den mest gærne av oss tok en rolig baklengs salto fra hele 12 meter!!!! Skikkelig smud fløte!

 

Siste kvelden ble vi også invitert hjem til instruktør Eirik på grilling. Han bodde på en utrolig stilig gammel gård, hvor vi fikk omvisning i det gamle bygget som tidligere hadde vært mølle, og som nå var fredet. Her fikk vi masse deilig mat og det var en fin avslutning på dagen.

En sliten og fornøyd gjeng kunne nå reise hjem med våttkort i lomma. Tusen takk for en konge tur!​

RELATERT INNHALD