LUKK
Heim / Våte dager på Voss


Våte dager på Voss

Det ble fem dager med regn og utfordringer for vind og vann som skulle prøve seg på elvepadling! Tror alle kan være enige om at dette var en spennende uke som skapte gode minner. Været hadde ikke noe å si for denne nye artige sporten og denne kule gjengen fra Vind og Vann.
Mandag, Dag 1: Ankom Voss, møtte Dag og Nicole. Alle var spente, gira og kanskje litt smånervøse i regnvær.

Tirsdag, Dag 2: Regnvær, alle suser rundt i elvekajakkene som radiobiler på et vann med null kontroll før vi etter lunsj satte ut i elva. Ikke helt kontroll enda.

img_0483

 

Onsdag, Dag 3:  Regn. Nesten flom, øving på traversering  (krysse ut strøm)og inn og ut av bakevjer. Begynner så smått å kontrollere elva. Etter lunsj ble det øving på redning av flytende mennesker i stryk. Solveig med andre syns dette var det morsomste av alt. På kvelden var klassen invitert på grillfest av Dag og co til super mat og vi fikk et lite glippe med fint vær.

1img_0885

Torsdag, Dag 4: Regnet fortsatte, nå kom det håp om at campingplassen snart var under vann og vi kunne ta verdens kuleste bildet, men det skjedde ikke. Ellers besto første økt av litt mer trening, og etter lunsj fikk vi virkelig prøvd oss på stryk.

 

Fredag, Dag 5: Regn, men nå hadde klassen ”nesten” full kontroll elva, i alle fall nok til å få våtkort for elvepadlingen. 

1gopr3525

Takk for en VANNvittig gøy uke! 

RELATERT INNHALD