LUKK
Heim / Ski & Surf i Hoddevika


Ski & Surf i Hoddevika

Klassen som endelig fikk grunn til å kalle seg Ski & SURF!
Endelig var det Ski & Surf sin tur å dra til Stadtlandet. Da den tidligere planlagte surfeturen i september ble avlyst, var det nå svært etterlengtet å ankomme Hoddevika. Med en buss full av digg mat, longboard og 17 surfeklare elever (pluss en over middels surfeinteressert lærer), lå det an til å bli noen kanongode dager i Norges surfeparadis.

Etter å ha funnet seg til rette i Lapoint-huset onsdag formiddag, møtte vi vår instruktør. Tidenes franskmann med navn Adrien, aka Mr.Bazically. Etter litt teori og snikksnakk på Lapiont, hev vi på oss våtdraktene og hoppet i havet. Bølgene den første dagen var greit store og kom ganske ofte. Man måtte dermed ta opp kampen mot havet for å komme seg et stykke ut, og de fleste av oss kjente oss rimelig mørbanket da det nærmet seg middagstid og surfetimene var omme.

På grunn av litt mye vind, ble surfingen utsatt noen timer den andre dagen. Det ble likevel ingen problem å slå i hjel ventetiden når en haug med longboard stod ute å ventet på en rullende klar surfegjeng.

«Longboard, åsså yeah!» (Quote signert vår hippe lærers forsøk på å virke ungdommelig i en tid hvor den fryktede 30-årskrisa nærmer seg skremmende fort)

Med enda flere timer surfing i kroppen etter torsdagens økt, var vi igjen klare for å slå i hjel bølgene på turens siste dag. Da bølgene ikke kom like ofte som på onsdagen og torsdagen, fikk vi muligheten til å prøve å surfe grønne bølger. Vi kjente det svært godt i armene ettersom vi fulgte Mr.Bazically's ordre om å «paddøl, paddøl!».

Etter tre dager med mye surfing, hyttekos, longboard og godt samvær dro vi tilbake til skolen med nye skills og erfaringer i sekken. Ski & SURF gleder seg allerede til neste gang våtdraktene skal på i Hoddevika!

RELATERT INNHALD