LUKK
Heim / Med «Medvind» til Ålfoten


Med «Medvind» til Ålfoten

Ikke alt gikk helt knirkefritt. En datt i vannet, ett høreapparat sluttet å virke og en fiskekrok havnet inn i en finger. Til tross for dette, fikk klassen bokstavelig talt et tettere samhold. Både dag og natt var det trangt om plassen, men humøret var på topp og latteren satt løst!
 Rapport frå Vind og vatn sin første linjetur,  31. august - 1.september 2016.

2-img_2566

Med oljeuhyret og humøret på plass, satte klassen ut på sin første båttur sammen på skolens egen seilbåt, «Medvind». Ustabilt vær førte til at seilene måtte ligge, og motorkraft ble alternativet. På veien til Ålfoten hadde noen arbeidsoppgaver på dekk, mens andre benyttet tiden inne i båten med kortspill. På menyen sto fiskesuppe, så da var det bare å sette igang fangsten. Harpefiske gav lite resultater, men stang og line reddet middagen. Den helt store fangsten ble det ikke, men til gjengjeld fikk vi tre hai på kroken!

1dsc00144

Mens majoriteten av klassen fisket, ble noen elever satt av på land for å plukke sopp. Resultatet ble en nydelig fiskesuppe på kvelden. Som selverklært sangklasse var allsang en viktig del av kveldens underholdning, med Jon Kjetil på gitaren. Hjemturen startet med haling av krabbeteiner (uten hell), og videre lærte vi knuter til både båt- og klatrelivet.

5-img_0733

6-img_0730

3-seiltur-2

4-img_2620

RELATERT INNHALD