LUKK
Heim / Rolig uke for J & F


Rolig uke for J & F

Siste linjeuke før revy-ukene, og vi tar en rolig uke, med en inne-dag og en dag med dugnad.
Onsdag er det dårlig vær, og derfor la vi alle planer om uteaktiviteter på is, og holdt oss inne. Vi starter derfor dagen med å dra inn til klatrehallen i Sandane. Det er litt forskjeller på hvor ivrige vi i klassen er på å klatre, og også litt forskjeller på ferdighetsnivået, derfor ender vi opp med å klatre litt ulike ruter. Even og Per Olav ender også opp med å konkurrere med Per om hvem som kan klatre hvilke ruter, men det blir aldri kåret en klar vinner.

JOF_uke44_Ellen(1)

Bilde: Ellen Kristina Baclayon Johansen

Etter en stund i klatrehallen er vi alle gode og slitne, og drar derfor tilbake til skolen for å spise lunsj. Lunsjen blir raskt spist, og etter lunsj er det klart for fluebinding. Dette er pirkearbeid, og til tider ganske vanskelig, så vi starter med å binde en stor flue, for å gjøre det enklere. Vi starter med å binde en Black Zulu silver. Fluebinding krever at du er stødig på hånden, og mange trenger flere forsøk på å få til de ulike delene av fluebindingen. Etter mange forsøk, og varierende grad av knot ender i midlertidig alle opp med en flue, og fulle av pågangsmot går vi nå løs på en annen flue. Dette er en litt annerledes flue, og for å gjøre det hele vanskeligere har denne fluen vinger, i tillegg til alt annet. Etter en periode med intens konsentrasjon, og enda mer knot kommer vi i mål med denne fluen også, så nå har vi alle nye fluer å prøve når vi skal fiske til våren igjen.

 

JOF_uke44_Ellen(2)

Bilde: Ellen Kristina Baclayon Johansen

Torsdag må vi gjøre vår plikt og ta igjen dugnaden vi stakk av fra når vi var på hjortejakt i Eimhjellen. Vi blir derfor satt til å rydde kvist før lunsj, og etter at vi er ferdig med dette tar vi med oss grillpølser til skogs og griller oss lunsj. Det er ikke tilfeldig at vi drar til skogs, for etter lunsj skal vi rydde sykkelsti. Etter å ha jobbet hele dagen drar vi tilbake til skolen igjen, og nyter en velfortjent is.

JOF_uke44_Anja(1)

Bilde: Anja Gustavsen

Forsidebilde: Ellen Kristina Baclayon Johansen

RELATERT INNHALD