LUKK
Heim / Logg frå Jotunheimtur


Logg frå Jotunheimtur

Norske eventyr og Ekspedisjon har lagt ut på eit høgfjellsprosjekt i ei veke, Jotunheimen frå vest til aust. Vi kjem til å legge ut litt logg etterkvart her.
Søndag har vi fått følgande rapport frå gjengen på Olavsbu: "Etter en kald og ganske sibiraktig start på turen føler vi virkelig at vi fortjener hviledag idag! Det har vært lite vind, men veldig kaldt nattestid. Vi har absolutt fått prøvd oss, men ståpåviljen har vært stor og formen er stort sett god. Humøret er på topp, og pannekakelageret på Olavsbu er stadig synkende :) Vi koser oss med andre ord, og hilser fra alle her!" 

Laurdag: Gruppa er på veg vidare mot Olavsbu, ei forholdsvis stor DNT-hytte som du ser på biletet under. Her skal dei ha kviledag heile søndag.

Fredag kveld: vi har fått melding om at alt er OK, og at gruppa velger ei rute rundt breen istadenfor over. Dette var ein planlagt rutemulighet. 

Onsdag 28.02.: Elevane vart henta med buss og frakta til Turtagrø på Sognefjellet. Der var det nydeleg vær og lite vind ift værmeldinga, så det vart ein drømmestart på turen!

 

Om kvelden vart det kaldt, men lærar Lars Ove melder at alt er Ok

 

Laurdag: idag går ruta mot 

RELATERT INNHALD