LUKK
Heim / Eksotisk surf med ekspedisjon


Eksotisk surf med ekspedisjon

I uke 48 skulle ekspedisjonsklassen prøve noe i nytt terreng. De skulle ut på bøljan blå. Nærmere sagt surfe på bølgene Stadt hadde å tilby.
For første gang skulle ekspedisjonsklassen rekke en ferge. Dermed rullet en minibuss sakte over skoleplassen klokken åtte om morgenen. Tanken var at folk kom til å skynde seg da de så at resten av klassen rolig forlot dem. Olav gikk. Øystein løp. Altså var det en middels god tanke.

Kjøreturen til Hoddevika var behagelig. Ingen sa stort, det var ikke nødvendig. Den gode følelsen av å endelig være samlet igjen svøpte seg rundt oss. Vi sov.

Vel framme var det bare velstand. Fint hus! Fint hus med senger! Og for noen fantastiske våtdrakter vi fikk utdelt. Sko, hette, hansker… Vi så hverandre slik vi aldri hadde sett hverandre før.

På stranden var det først opplæring, og så oppvarming. Eller, det burde vel heller blitt kalt team building. Vi var alle iført sort neopren fra topp til tå. Alle sammen rullet kråke i sanden. Vi var likemenn. Toppen av samhold ble nådd da vi sto i ring, rullet på hoftene og så hverandre dypt inn i øynene, før vi løp ut i bølgene.

Tross vanskelige forhold fikk mange til å stå den første dagen, noen tok et par bølger. Havet ga oss ørefiker, stolte klaps på ryggen og det nødvendige saltinntaket for en uke. Himmelen ga oss regn og i perioder hagl, men ingen lot seg stoppe. For alle var enige om at surfing, det var gøy.

På kvelden ble det taco, en fin kveldssamling, SSX(til Kåres store glede), strikking(muligens til familie og venner av exped sin store glede) og alle fant sin sanne identitet… i Kortskalle.

Den andre dagen var det flere som fikk tatt noen bølger. Det ble enda en god surfedag. Den evige kampen mot bølgene begynte virkelig å kjennes på kroppen, men da var det bare å legge seg flat på brettet og nyte den fantastiske naturen som omringet oss…

 

RELATERT INNHALD