LUKK
Heim / KRIKs reisebrev fra Bali!


KRIKs reisebrev fra Bali!

Du lurer kanskje på om det har gått GALI?
Eller om det faktisk er FALI?
Men ta det med ro, for vi er jo på BALI!!!
Og vi koser oss og har det meget Be-HALI
 


Vi landa på i Den Pasar etter en lang flytur fra Oslo til Dubai, og så til Bali på torsdag. Når vi kom ut av flyplassen ble vi møtt av en vegg med varm, fuktig luft og et gjerde som skilte oss fra sikkert hundre taxisjåfører som ville ordne skyss for oss. Vi dro så rett videre til et hotell i byen Sanur, på østkysten av Bali. Vi tilbragte to netter her, i et forsøk på å akklimatisere oss og tilpasse oss varmen, hvis det da kunne være mulig. Første dagen dro vi til Melasti Beach, ei skikkelig perle helt syd på Bali. Solkrem til tross, mange av oss fikk et tidlig møte med den røde Balihuden ;) Etterpå dro vi videre til Pura Luhur Uluwatu, et tempel helt sørvest, kjent for både aper og store bølger. Kvelden ble tilbragt med middag på stranda og så massasje i en av de mange lokale massasjesjappene.

Dagen etterpå kjørte vi ut til stranda og satte oss på en hurtigbåt til Nusa Lembungan, ei skikkelig paradisøy øst for Bali. Vi bodde på et skikkelig fint hotell, i bungalows rundt et fint basseng. Øya har et roligere preg enn selve Bali, det er færre biler og folk. Her har vi snorkla i nydelige omgivelser fra båt midt på sjøen, tilbragt en dag på Mushroom Beach (her var det store bølger som var gøy å bodysurfe i), fått mer massasje og noen av oss sykla til og med rundt hele øya. Det er skikkelig stilig å få oppleve lokalbefolkningen og kultur tett på, og det fikk vi gjort i dag når vi sykla og kom i prat med noen lokale! Balinesere er et vanvittig hyggelig og gjestfritt folk!

I går ankom vi Lapoint surf camp i Canggu. Her traff vi igjen Vind&Vann-klassen. Vi skal bo her ei uke mens vi skal surfe. Vi får instruksjon i fem dager, hvorav i dag var første dag. Rolige bølger, perfekte forhold for å lære å surfe idag! Og med dyktige, lokale instruktører endte de fleste opp med å stå på mange bølger. Surfing er kjempegøy, og vi gleder oss til mer.

Vi snakkes!

RELATERT INNHALD