LUKK
Heim / KRIK på fjell, vann og i sand


KRIK på fjell, vann og i sand

Alle gode ting er tre. Det fikk vi jammen denne uka med både topptur, kameratredning i havkajakk og sandvolleyball! I tillegg fikk vi besøk av en gjeng med ivrige konfirmanter.
På onsdagen dro klassen opp til gapahuken for å planlegge et opplegg for litt over 100 konfirmanter som skulle komme på lørdagen. Alle var gira og spent på å ta i mot konfirmantene, og få muligheten til litt ledertrening. På lørdagen fikk konfirmantene mulighet til å bli mer bevisst på betydningen av samarbeid, kommunikasjon og oppbacking av hverande gjennom aktivitetene.

Rett etter frokost på torsdag, dro vi av gårde i minibussen i retning Sandane. Etter en kort stund i bussen kunne vi begynne på dagens plan: tur til Ryssdalshornet. Første toppturen vi skulle ha i løpet av året. Det var en veldig fin dag å gå en topptur. Vi var veldig heldige med været. Oppholdsvær hele turen, og innimellom noen glimt av solskinn. Mange var slitne, men det ble en super tur uansett. Alle var positive, og humøret var på topp. Belønningen var selvfølgelig den fantastiske utsikten på toppen, og mestringsfølelsen var stor. 

 3img_9734

Etter turen dro vi tilbake til skolen, pakket om, og dro opp til gapahuken for å tilbringe natten der. Middag tilberedte vi på bål, og det smakte nydelig etter en lang dag. Vi mekket til og med blåbærpai til dessert. 

img_9750

På fredag stod vi tidlig opp, og til frokost ble det havregrøt. Rett etter frokost tuslet vi ned til skolen for å gjøre oss klare til kameratredning i havkajakk. Det regnet, og det fristet ikke så veldig å tippe rundt i en kajakk. Men vi følte oss likevel klare til å mestre denne utfordringen også. Alle i klassen fullførte, selv om det var flere som var veldig nervøse. Etter vi hadde skiftet, dro vi videre til Byrkjelo der sandvolleyball stod for tur. Været skiftet, og det hadde endelig sluttet å regne. Det ble god stemning på sandvolleyballbanen, og enda en gang kjente de fleste på mestringsfølelse når man klarte en serve eller smash

img_9720

 

RELATERT INNHALD