LUKK
Heim / KRIK henger løst!


KRIK henger løst!

Etter to uker med intens revyøving, var det endelig tid for linjeaktivitet. Da dro vi til Hoddevik for å surfe med ekspedisjon i uke 47.
På onsdag etter ord for dagen satte vi oss i minibussen og dro til Hoddevik for å surfe. Da vi ankom Lapoint campen skiftet vi til våtdrakt og gikk ned til stranden. Der fikk vi rask innføring i enkel surfeteknikk. Etter mye prøving og feiling i bølgene, dro vi tilbake til campen og laget pizza.

Neste dag hadde vi sein frokost, hoppet i våtdraktene og dro til stranden. Timene i vannet ble brukt til å øve enda mer på surfeteknikk og spesielt pop-up, det vil si hvordan man skal klare å reise seg på brettet. Bølgene var litt små, men gode bølger for mengdetrening. Før middag lærte vi litt om hvordan lese bølger og hvordan lese «værmeldingen» for bølgene. På kvelden hadde vi kveldsamling sammen med Ekspedisjon, med eplepai og god stemning.  


Planen var å surfe på fredag også, men 6 meter høye bølger ble litt for mye for oss nybegynnere. Så vi kjørte tilbake til skolen og planla elevkvelden vi skulle ha på lørdag.

Hang loose! 

RELATERT INNHALD