LUKK
Heim / Jakt og fiske sine beste høstminner


Jakt og fiske sine beste høstminner

Opplevelsene i dette første halvåret har vært mange. Vi har alle våre egne, individuelle minner og historier. Noen er kanskje litt like, men vi har hver vår måte å berette dem på. Dette gjør hver eneste lille historie helt unik. Her er noen utdrag av hva hver elev har sagt om sitt beste minnet dette første halvåret.
Les rapportane frå dei andre klassane her: Aktivitet / Bu og fritid / Ekspedisjon / Fjellsport / KRIK / Norske eventyr / Ski og surf / Vind og vatn

 

 

Å skyte hjorte kalven den første dagen i frønningen må bli et av de beste minnene dette året. seglturen til shjetland et helt uforglemmelig, du blir kjent med elever, lærere og stipper på en annen måte når alle bor og sover så tett på hverandre. Turen til og på nigardsbren var fantastisk med flott vær og spenstige opplevelser!

- Kjell Andre

Den beste opplevelsen må nok være da jeg og Simon gikk oppover Bjørkedalen en vakker høstdag. Været var perfekt og utsikten på toppen kunne ikke beskrives med ord. Turen endte med at vi måtte løpe til bilen med 3 ryper i sekken for å rekke elevkvelden. 

- Anders

Høstens høydepunkt må være på rypejakten i Bjørkedalen, da kokelagsturen tok sted til meg, Jon Olav og Juliane. Ikke bare ble det fangst, men god stemning, nydelig vær og måneskinn var det også.

- Simon

Et av de beste minnene jeg har fra i høst er når jeg skøyt den første hjorten min i Hyen. Kolle og kalv kom rolig og fint på posten min, og jeg hadde de i sikte gjennom hele skytefeltet mitt. Utrolig fint å se et så majestetisk dyr gå helt fredfullt i skogen. Det beste var å se et helt perfekt skudd i et nydelig dyr som falt med en gang kulen var satt. 

- Juliane

Det beste minne må være DIN TUR da mi hadde fanastisk vær med god fagnst samt veldig hygglig selskap.

- Jon Olav

Å velge ut eit høgdepunkt frå denne fantastiske hausten er vanskeleg. Men om eg må velge eit høgdepunkt, må det vere turen når tåka låg tjukt i bygda og vi pressa indregrenser opp dei stupbratte fjellsidene på Via Ferrata. Å stå på toppen var ubeskriveleg. 

- Amalie 

Årets høgdepunkt må bli årets einaste tur med jakt og fiske, Frønningen! Men sjølv om eg hadde vert på alle turane hittil i år, trur eg turen til Frønningen fort kunne blitt den beste uansett. Det var noko med stemninga, forventningane og spenninga med å vere i eit av norges beste hjorteterreng.

- Gjermund 

Å finne årets høydepunkt er faktisk noe av det vanskeligste jeg gjør. Vi har opplevd ganske mye morsomt sammen, men jeg tror Frønningen, men de mulighetene vi har der, sammen med det samholdet og stemningen som var på kveldstid, var noe av det som sitter sterkest igjen akkurat nå. 

- Lars Kristian

Det at jeg må plukke ut en opplevelse som jeg kan kalle årets høydepunkt, må være årets vanskeligste oppgave. Jeg gjør det derfor enkelt og plukker ut det ferskeste minnet: Jakturen vår til Frønningen. Her så vi hjort nesten hver dag og jeg fikk endelig felt mitt første dyr. Stemmingen i klassen var også helt fantastisk.

- Jonas

Å skyte orrhøne i Bjørkedalen. 

- Kristian 

Det beste minne fra åre er når ej Amalie og Julianne var på rypejakt i bjørkedalen, når vi jakta etter eit rypekull på 16 fugla. Vi fekk ikkje noken av dei men det var gøy.

- Anton

 

Snike seg innpå storbukken på Frønningen. 

- Tobias Fosse

Det beste minnet mitt fra halvåret her er nok Din tur med Tobias, Simon og Jon Olav. Det var en herlig tur med sykt mange gode minner.

- Levi

Det beste minnet mitt fra året hittil må ha vært i Frønningen da jeg snek meg innpå en storbukk.

- Simen

RELATERT INNHALD