LUKK
Heim / Idyllisk ridetur på Beitostølen


Idyllisk ridetur på Beitostølen

Sola står høyt på himmelen, trærne flotter seg i vakre høstfarger og vi beveger oss stadig lenger innover i Beitostølens fjellheim. Båret fram av varme hester ligger alt til rette for at dette skal bli et av høstens vakreste eventyr.
114458993_10207267851160155_139368920_n

I tre dager fikk vi oppleve lange rideturer, vakre fjell, gode raster, deilige høstlukter, stille tjern, rolige hester, og litt mindre rolige hester; alt under ledelse av en kompetent hesteeier og guide; Torgeir. Innimellom turene fikk vi også slappet godt av på leirplassen vår med nakenbading i fjellvann, fine solnedganger, god mat, bålkos, lange samtaler, stjernehimmel, og historiefortelling.

Dette ble en litt annerledes turopplevelse, i den forstand at vi her kunne la blikket hvile på naturomgivelsene i stedet for å se etter fotfeste. Tankene fikk vandre fritt og samtalene fløt lett, i takt med hestenes sikre steg. Noe annet som er sikkert er at alle turer en gang tar slutt. Slik var det også med denne. Og selv om det var kjedelig å måtte ta farvel med både hest og Valdresnatur, fantes det nok også de som var takknemlige for at de såre rumpene nå skulle få fri. Snipp, snapp, snute, så var rideturen ute.

unnamed-(1)-2

RELATERT INNHALD