LUKK
Heim / Høstens høydepunkter med ekspedisjon


Høstens høydepunkter med ekspedisjon

For de fleste av oss har dagene flydd siden første gang klassen møtte hverandre. Ukene har vært proppet av opplevelser som vil bli husket. Her er en liten oppsumering av noen høydepunkter vi på xped har hatt denne høsten.
Les rapportane frå dei andre klassane her: Aktivitet / Bu og fritid / Fjellsport / Jakt og fiske / KRIK / Norske eventyr / Ski og surf / Vind og vatn

Mitt høydepunkt fra høsten på Nordfjord var en turdag til Gjengnen. Vi startet tidlig oppover, så vi fikk med oss soloppgangen på vei til toppen. Det ble en strålende dag med nydelig vær i fantastisk selskap. Men det var ikke før solen hadde gått ned at det hele toppet seg. Etter vi hadde spist middag den dagen hørte vi en ropte at vi alle måtte komme ut. Ute hadde nordlyset kommet på besøk. Resten av kvelden gikk med til å sitte utenfor hytta med nordlyset og gode samtaler med medxpedere.
-Guro

For meg må høstens høydepunkt være siste kvelden  vi hadde på10-dagersturen. Denne turen var utrolig opplevelsesrik med storslått natur og klasse. Følelsen å sitte rundt bålet med resten av klassen etter ti dager på tur var helt fantastisk. Vi hadde lært å kjenne hverandre godt og det må være på denne turen at jeg lærte mest om meg selv. Mestringsfølelsen fra denne turen vil altlid være sterkt i minne.
-Susanne

Da vi alle var samlet hos Lars-Ove og pratet om Svalbard. Utrolig koselig å se hele gjengen samlet. Etter å ha sett bildene gleder jeg meg enda mer til Svalbard.
-Kåre

Massive fjellvegger med små fossefall. Jungelaktig vegetasjon. Den fullstendige lykken av å sovne under stjernene for første gang, uvitende om at morgendagen skulle bli en av mine beste dager.
-Kristina

Dag nr. 7 på tidagersturen. Da stod vi opp kl. 03:30 for å begynne på dagens etappe som skulle gå over Bukkenibba. Turen begynte med måneformørkelse og deretter kom en soloppgang som resulterte i strålende vær resten av dagen.
-Nora

Vi våknet mens stjernene fortsatt skinte på himmelen, og gikk bratt i en klippe i fire timer. Solen vår møtte oss halvveis opp i bakken, og viste seg på sitt beste resten av dagen. Opp til Gjegnabu gikk vi, og til Gjegnen skulle vi gå. Turen ble fylt av sol og glede, timene gikk og toppen ble nådd. En herlig tur på 12 timer, og stor stemning når vi igjen var tilbake på Gjegnabu. God middag og godt humør utover kvelden, før nordlyset viste seg for oss når mørket igjen falt på. En perfekt dag som ble avsluttet med søvn under stjernene.
-Olav

Haustens høgdepunkt er vanskeleg å kåre. Likevel trur eg det er Gjegnen-turen som snik seg fram som det fremste høgdepunktet. Strålande vêr - sol og vindstille. Ein fantastisk tur opp, og ein times roleg kvile på toppen i behageleg temperatur. Der oppe kunne ein berre nyte stillheita, og drøyme om både tidlegare og framtidige opplevingar her på Nordfjord.
-Øystein

Når jeg ser tilbake på høsten, er det vanskelig å velge ett bestemt høydepunkt, for det skjedde så mye bra! Men er det en ting som virkelig sitter igjen, må det være 10-dagers turen. Spesielt den dagen hvor det endelig sluttet å regne, og vi kom oss ut av skogen og opp på fjellet. Ekstra spennende ble det, da vi ikke viste om det i det hele tatt var mulig å gå den planlagte veien. Enda morsommere var det da det gikk, og det som møter oss på den andre siden, er det vakre Gjegnenlandskapet. Umulig å beskrive den følelsen, det må oppleves!
-Julie

Swing kurs var høydepunktet for meg! Det var utrolig gøy! Det var alltid min drøm å lære meg å danse swing og det var helt fantastisk å få slik mulighet på Nordfjord! Musikken fyller deg og det er umulig å stoppe etterpå. Du følger musikken og rytmen også blir bedre kjent med folk som du danser med! En magisk opplevelse.
-Nadezda

RELATERT INNHALD