LUKK
Heim / Fart og spenning i Vereideskogen og i gymsalen


Fart og spenning i Vereideskogen og i gymsalen

Godt tilbake på skolen etter høstferien blir vi møtt av godt og blandet KRIK-opplegg med søle og adrenalin på stiene i Vereideskogen, samtalegrupper samt leker og hard konkurranse i gymsalen.
Denne uka var litt spesiell i.o.m. dugnad på onsdagen, så linjedagene ble kortet litt ned. Vi begynte med terrengsykling på torsdagen, hvor vi var halve dagen i gapahuken og halve på sykkel. I gapahuken lærte vi litt om bålfyring og gapahukoppsett, som kan komme til nytte i alenedøgnet vi skal ha senere på året. Det var god stemning og mye lek og moro rundt bålet. Etter lunsj byttet vi med Vind og Vatn, nå var det vår tur til å sykle. Dette var en ny opplevelse for mange og dermed en bratt læringskurve (bestående av mye knall og fall).

På fredagen var vi pakket og klar for sykling på Haugsvarden, en topp rett bak skolen. Dessverre satte regnet en stopper for dette, og vi tilbragte derfor halve dagen i gymsalen. Vi hadde vår første KRIK-trening med hjørnefotball, innebandy og diverse leker. Vi hadde det utrolig kjekt! Resten av dagen gikk med til en liten presentasjon om bønn og samtaler hvor vi fortsatte med temaet i samtalegruppene.

Alt i alt var det to innholdsrike dager med mye lek og læring.

RELATERT INNHALD