LUKK
Heim / Fart og høyde testet ut i Hemsedal


Fart og høyde testet ut i Hemsedal

I uke 3 var aktivitetsklassen klar for en tur til Hemsedal. Her fikk vi testet fart og høyde. Først fikk vi prøvd ut farten, vi dro til skianlegget i Hemsedal. Ikke for å kjøre på ski, men for å ake! 4 km ned på en rattkjelke med stor fart, kom vi oss like hele ned og med et STORT smil om munnen.
Sjå bildeserie frå isklatring her

isklatring_1

Foto: Marit Hogstad

Neste dag dro vi til Golsjuvet hvor vi skulle isklatre, sola skinte og alle var i godt humør. Med mange meter is over oss fikk vi prøvd å klatre opp isveggen. Noen litt mer skeptiske enn andre, men alle kom seg høyere og høyere oppover isveggen etter hvert. En hel dag i isveggen ga oss mange utfordringer med nye løyper som ble prøvd ut. Enda noen syntes det var vanskelig, kom det mange smil fram etter hvert som man nådde nye mål i løpet av dagen. Enten det var å prøve ut høydeskrekken eller å klare å komme seg enda lengre opp.  Etter en fin dag med klatring dro vi tilbake til hytta og koste oss med taco og spill resten av kvelden.

isklatring_2

Foto: Pauline Braathen

Den siste dagen skulle vi egentlig gå via ferrata. Men på grunn av for mye vind fikk vi ikke gå den. Da dro vi istedenfor av sted til Golsjuvet igjen hvor vi fikk prøvd oss på mer isklatring.  Med nye løyper og nye utfordringer hadde vi mye moro den siste dagen også.

isklatring_3

Foto: Ingrid Wiik

RELATERT INNHALD