LUKK
Heim / Ekstremsportveko


Ekstremsportveko

Når jakt og fiske først skal ha en uke uten jakt så gjør vi det ekstremt. Vaierklatring, utforsykling og isbreklating var det som stod på pogrammet.
Sjå bildeserie her

Halv 8 gikk vi fra skolen og kjørte mot Loen og via Feratta. 1000 høydemeter rett opp og bare noen vaier å klatre etter. Med strålende sol og humøret på topp begynte vi å klatre. De fleste måtte presse seg litt for å komme over de tøffete partiene, men alle kom helskinnet gjennom.

Ondag var det terengsykkling som stod for tur. Etter å ha syklet noen gode runder i skogen med gapahauken lastet vi syklene på bilen og kjørte opp til støylen for å sykle opp på haugsvarden. Etter en fantastisk opptur ventet en enda mer fantastisk og fartsfylt nedtur til skolen. Slitene og gående i beinan gav terengsykkling mersmak til de fleste.

Torsdag og siste dag før høstferie skulle hele gjengen på isbre. Været var strålende og vi vendte minibussen mot Haugabreen. Etter en liten times gåing kom vi frem til foten av breen, tok på oss utstyret og begynte å vandre litt. Det tok ikke lange tiden før vi fant noen fine sprekker og hull å klate i. 

 

RELATERT INNHALD