LUKK
Heim / Brevandring og klatring med KRIK


Brevandring og klatring med KRIK

I uke 39 var KRIK klassen på brevandring på Flatebreen i tillegg til å få en innføring i klatring, både på led og på topptau.
Dag 1

På mandag pakket vi utstyr og stilte inn stegjern. Denne uka skulle vi tilbringe to netter (tre dager) på Flatbreen og fokusere på brevandring. Her var det viktig å lære skikkelig inn- og utbinding, samt å lære hvordan man skal bevege seg i et stort taulag.  

Dag 2

På tirsdag våkna vi til rolig vær, det var skyete og det lovte ikke særlig godt for dagen. Etter havregrøten var spist begynte vi å bevege oss mot Flatbreen. Været holdt seg greit foreløpig og vi begynte brevandring. Vi gikk et godt stykke innover breen og spiste så lunsj. Etter den øvde vi på å stole på stegjerna, hvis man klarte dette kunne man virkelig stå med begge beina planta fast i veldig bratte skråninger. Etter hvert snudde dessverre været, heldigvis skjedde dette etter at vi var ferdige med dagens brevandring. Når vi kom tilbake til campen blåste det opp veldig. Det ble til slutt så ille at vi måtte pakke campen og dra tilbake til skolen ettersom det var meldt både storm og flom. Vi dro tilbake til skolen og sov der. 

Dag 3

På onsdag spiste vi frokost sammen som klasse før vi møtte opp og kjørte til Trivselshagen for å leke og drive idrett ettersom været var grusomt. Vi hadde noen klassiske KRIK-leker og spilte ellers en del volleyball. 

 

Dag 4

På torsdagen dro vi også til Trivselshagen, men denne gangen for å klatre. Vi fikk innføring i klatring, sikring og både litt teknikk og klatrekotyme. Artig å føle på hvor utfordrende det er å dra seg rett oppover en vegg!  

Dag 5

På fredag ble det også klatring. Vi fokuserte enda mer på sikring, men også en del på å klatre på led. Et nytt element som gjorde klatringa enda mer spennende. 

RELATERT INNHALD