LUKK
Heim / Aktivitet-elevene sine høydepunkt for høsten


Aktivitet-elevene sine høydepunkt for høsten

Det er snart jul, og 15 elever på Aktivitet er halvveis i året på Nordfjord folkehøgskule. Vi har opplevd naturen i Sogn og Fjordane i høyden og i dybden, og besøkt både bre, fjell og fjorder. Klassen er blitt en sammensveiset gjeng, og vi gleder oss til nye eventyr sammen etter ferien, men det er også godt å se tilbake på alle stundene vi har delt. Her er elevenes høydepunkter:
Les rapportane frå dei andre klassane her: Bu og fritid / Ekspedisjon / Fjellsport / Jakt og fiske / KRIK / Norske eventyr / Ski og surf / Vind og vatn

 

Kristin J: Et av høydepunktene mine er når vi hadde ti minutters stillhet på toppen av Jønshornet med sol, fantastisk utsikt og kjempe bra stemning:)

Heidi: Mitt høydepunkt dette året må nok være revyukene. Vi fikk gjøre noe annerledes og ble enormt sammensveisa. Folk fikk vist sider en ikke ser på tur og vi var slitne mange sene kvelder på rad, men til slutt var alt verdt det når vi sto på scenen og koste oss!

Vilde: Ett av mine favoritthøydepunkter for dette halvåret var følelsen jeg fikk av å bestige Snønipa, Gloppens høyeste punkt (1827 m.o.h), i steikenes sol, på en glitrende bre, sammen med mine klassekamerater. Utsikten var også en bonus!

Amanda: Klarer ikke å bestemme meg for om det beste øyeblikket var fra da jeg satt på toppen av Bladet eller dagen jeg kom tilbake på skolen etter langvarig skade. Begge to, pluss alt annet vi gjør på denne skolen er helt topp.

Oda: Mitt høydepunkt i år var siste kvelden i Molladalen. Da hadde vi akkurat hatt en koselig kveldssamling rundt bålet med pinnebrød og snakket om hvor perfekt uken hadde vært. Så kom nordlyset oppå det hele. Det nydelige været gjorde at vi kunne sove under åpen himmel og bare nyte øyeblikket.

Hanna: Ett av mine beste høydepunkter dette halvåret, må være årets første topptur på Glitteregga. Det var sol, vindstille og pudder opp til kneera.

Kristin H: Å nå toppen av Snønipa har definitivt vært et høydepunkt for meg dette halvåret. Å komme opp dit til full sol og nydelig utsikt, samtidig som jeg kjente på et sterkt fellesskap og stolthet over å ha klart turen var helt fantastisk!

Audun: Tre dager med krystallblå himmel i Molladalsfjellene toppet seg med nordlysshow siste kvelden. Det er sjeldent jeg legger meg uten å ville sove, men å sove ute under "Aurora Borealis" på en kveld som dette gjør det til høstens desidert største høydepunkt!

Erik: Et av mine høydepunkter var da jeg og andre i klassen fyrte opp skolens badestamp, som de første elevene dette semesteret. Stampen var lekk, men takket være iherdig fyring fra en klassekamerat, ble det nok varme i det øverste laget til at vi kunne ligge å duppe i varmen mens stjernehimmelen lyste over oss.

Nora: En av de beste følelsene jeg har hatt dette året var da vi kastet lua i refrenget på tacosangen, den gangen vi spilte revyen for Sunnfjord fhs. Vi trykket skikkelig på på det siste refrenget og ble svart med jubel, høy applaus og masse publikumsenergi. Da er det ganske magisk å stå på scenen.

Ole: En av de beste følelsene var da revyen endelig var klar og innøvd. Vi hadde jobbet fra tidlig om morgenen til langt ut på natt hver dag den siste uka og var endelig klare til å vise fram hva vi kunne!

Anne Xiu: Å nå toppen på "Bladet" i Molladalen er et av mine høydepunkter. Det var spenning og adrenalin i kroppen, men en fantastisk mestringsfølelse etterpå. Samholdet i klassen kom tydelig fram. Det ble gitt varme klemmer, støtte og oppmuntrende ord.

Ingvild: Eit av haustens høgdepunkt for meg var turen med Statsraad Lehmkuhl. Det var utruleg spanande å prøve livet som sjørøver for ei veke, og alle dei fine stemningane då sola stod opp om morgonen.

Kristina: Eit stort høgdepunkt for meg, var mestringsfølelsen etter å ha klatra bortover ei steinur med stup på begge sider. Dette kjentes ekstra godt, sidan eg lir av ein sjukdom som heiter "høgdeskrekk"!

Jon Åsmund: Mitt høydepunkt var toppturen til Glitregga. Nydelig sol, vindstille og en gjeng som er helt konge.

Sonja: Klatreturen til Tyrkia er absolutt ett av mine høydepunkt denne høsten. Det var morsomt, lærerikt og uforglemmelig! Jul på Nordfjord er også utrolig koselig og spesielt.

RELATERT INNHALD