LUKK
Heim / Akk, det var gøy med kajakk!


Akk, det var gøy med kajakk!

Denne uken fikk aktivitetgjengen fikk prøvd seg i et nytt element. Kajakkpadling stod for tur, og engasjementet var stort.
Det var en spent gjeng som gikk nedover mot naustet, hvor vi skulle få prøve oss på kameratredning. For det må man kunne hvis man går rundt midt utpå fjorden. Alle fikk prøvd seg. Tross det kalde vannet, var stemningen overraskende bra.

I tørre klær og kajakker fylt med utstyr kunne padleturen endelig begynne. Det var nydelig vær. Vindstille og flatt hav. Vi måtte minne oss selv på hvor heldige vi er her på Nordfjord, som får oppleve dette på en helt vanlig folkehøgskole-hverdag. Vel fremme var det tid for gourmet-bålmat. Hjemmebakt pizza på bål. Mmm deilig!

Solen var på vei ned, himmel ble mørkeblå og fjellene speilet seg i fjorden. Det var en vakker kveld, og vi koste oss rundt et digert bål i sjøkanten. Floen kom og langsomt ble vi tatt igjen av vannet. Vi måtte sitte tett og tett sammen på oversiden av bålet, inntil hele bålet sto i vand og vi gikk og la oss i vor egen gapahuken.

 

RELATERT INNHALD