LUKK
Heim / Høyt og lavt med ski og surf


Høyt og lavt med ski og surf

Vanligvis vil en linjeuke bestå av en lang tur eller et opplegg med rød tråd. Men for ski og surf var lange timer på Medvind, bratte klipper oppover Via Ferrata, og store bølger i Hoddevika bare høydepunktene.
Uke 39 ble en variert uke for Ski og Surf. Etter en lang tur med  Statsraad Lehmkuhl, hadde vi enda ikke fått nok av bølgene. Derfor satte vi på mandag ut med Medvind, skolens egne seglbåt. 

Medvind brakte oss til Loen, hvor vi  på tirsdag utforsket Via Ferrata. Via Ferrata var en ny og spennende måte å gå tur på, hvor klatrerne holdes festet til berget med en vaier. Man fikk også kjent på høydeskrekken på vei over en 120 meter lang hengebro. 

Etter en tur til trivselshagen på onsdag, hvor hele klassen bestod brattkorttesten, dro vi videre til Hoddevika for å surfe.

Vi surfet torsdag og fredag til tross for varierende forhold.  Bølgene slo inn mot land i regn, vind og hagl, men alle kom seg ut i vannet og opp på brettet. På kvelden koste klassen seg med fårikål på Utsikten. Og som alltid med Ski og Surf, var stemningen på topp!

RELATERT INNHALD