LUKK
Heim / Ski og Surf på eventyr


Ski og Surf på eventyr

Allereie på første linjetur måtte me ta i bruk plan B
Den originale planen var å dra til Hoddevika for litt surfing, men grunnet dårlig vær dro vi først til Trivselshagen for å komme litt opp i høyden istedet. Der lærte vi blant annet om «kameratsjekk», dobbel åttetallsknute og sikring. Etter lunsj var det tid for å pakke kajakkene og kameratredning sto for tur. Her var det blandede følelser; noen var giret, noen var spent, og andre var litt småkvalm. Alt i alt ble det en våt - men vellykket time.

Torsdags morgen var det endelig klart for det vi alle hadde sett frem til - surfing i Hoddevika. Der ble hele klassen innlosjert på «Utsikten», noe vi alle var svært fornøyde med! Videre dro vi nedover til Lapoint hvor vi fikk utdelt utstyr og ble klare for instruksjonskurs. Vi surfet i tre og en halv time, og var nå klare for deilig middag. Resten av kvelden var fylt med good vibes og snop, hvor guttene slo jentene flere ganger i «4 i Sofaen» (med hjelp av litt juks….)

Fredag og siste linjedag var vi giret på mer surf. Det ble tre nye timer med trynings, vann i ørene og brett i hodet. Vi storkoste oss og dette ga virkelig mersmak! Vi ser fram til flere eventyr med Ski & Surf!

Kjærleik frå Kokelag 1!

RELATERT INNHALD