LUKK
Heim / Ti eventyrlige dager i Lofoten


Ti eventyrlige dager i Lofoten

Endelig, turen vi lenge hadde ventet på. Norske Eventyr pakket storsekken og gjorde seg klar for et nytt eventyr i nord!
1dsc09939Vi startet turen med en lang busstur fra skolen til Gardemoen, hvor vi tok fly opp til Evernes. Der begynte vi den ti dager lange turen med en altfor liten minibuss, hvor vi ikke fikk plass til all bagasjen, og nesten ikke oss selv. Etter en litt vanskelig start med bagasjeproblemet vårt, kom vi oss godt i gang med første natten i Lofoten. Det ble to gode netter med nordlys i Kvalvika og en tur opp til Ryten, før vi tok turen videre innover Lofoten for å lofotfiske. Det var en vellykket fisketur ettersom alle fikk fisk, og til kvelden ble det en god middag med både salsa-fiskesuppe og vanlig fiskesuppe. Vi avsluttet dagen med gode og varme senger i en liten hytte, før vi tok turen til Unstad for å surfe.

dscn4357

Unstad bad på ruskete vær, men med våtdrakten på var vi klare for bølgene. Med gode instruktører mestret vi etterhvert mer og mer på surfebrettet, og da de to dagene i sjøen var ferdig, var det en kry gjeng med jenter som satte seg i bilen for å kjøre mot Kalle. Vi hadde til sammen tre overnattinger på Kalle. Oppholdet i Svolvær-området bad på tur på Djevelporten, nattefrost, strålende vær og en god dose kulturell sightseeing. 

photo-30-09-2016,-22-58-11Siste dag i Lofoten ble erstattet med en tur til vakre Vesterålen. Med en lokal innbygger med i klassen var det gårdsbesøk, kanonball og middag med familien som var aktivitetene. Koselig!

Lofoten-tur var fantastisk, og vil fikk oppleve enormt mye flott på de ti dagene våre i nord. Takk for en flott tur!

RELATERT INNHALD