LUKK
Heim / Isklatring i Golsjuvet for Aktivitet


Isklatring i Golsjuvet for Aktivitet

Tidlig (veldig tidlig) onsdagsmorgen kjørte vi avgårde i to caraveller til Hemsedal med Kjell André som bonusvikar. Vel fremme i Hemsedal gikk turen rett fra bilsetet til isklatring. Ukas vikar, Lars Martin, viste oss noe grunnteknikk i isklatring før vi slo løs på isveggene. Det var tungt! Mye tyngre enn forventet, men det virket som de fleste likte det og tida gikk fort. Vi mekket bål som vi kunne sitte og varme oss på når vi ikke klatret eller sikret.

Dag 2 kjørte vi til Golsjuvet for å klatre, hvor det tidligere har vært verdenscup i isklatring. Synet som møtte oss da vi kom ut av skogen og ned til juvet var majestetisk. Alle fikk til isklatringen litt bedre idag og kjente litt på mestring. Mange fikk noen ”battle scars” på vei opp isveggen på grunn av rasende is. Lars Martin viste også frem imponerende isklatring på led. Også idag lagde vi bål som vi kunne sitte og varme oss rundt.

På kveldene oppholdt vi oss på en gård i Hemsedal som var utrolig koselig. Tauene fikk tørket over natten og vi kom inn til et godt og varmt rom, god mat og fruktsalat til dessert!

Dag 3 klatret vi også i Golsjuvet før vi tok farvel med Lars Martin og kjørte hjem til skolen.

RELATERT INNHALD