LUKK
Heim / Topptur på blåfjell med KRIK


Topptur på blåfjell med KRIK

Uke 6 var KRIK på topptur til Blåfjell med strålende sol og påskestemning allerede i februar
Onsdag:

På onsdag dro vi fra skolen etter morgensamling. Vi kjørte gjennom Byrkjelo og bort til Årdal, der vi skulle gå til Blåfjell. Vi la igjen storsekkene våre og spente skia fast på dagstursekken. Grunnet snømangel måtte vi gå ganske lenge før vi traff snøen. Til tross for at den snøen som fantes var knallhard var været på topp. Sola skinte og vi burde hatt solkrem. Noen valgte å bruke fellene på skia til å nå toppen, mens andre gikk på beina. På toppen av Blåfjell hadde vi strålende utsikt til blant annet Daurmål, Skjorta og Snønippa. Ei sørvent fjellside og strålende sol gjorde nedkjøringa herlig! Superdigg ;)

Når vi kom tilbake til camp laget vi middag. Etterpå hadde vi kveldssamling rundt bålet med mye latter og sang i god KRIK-ånd. Det var fint og klart vær, og selv om teltene var satt opp valgte halvparten av klassen å sove ute, inkludert legenden Steinar

Torsdag:

Vi våknet til soloppgang i fjellheimen. Havregrøten ble spist og vi pakket ned leiren, for så å dra tilbake til skolen. Der ventet en god og varm dusj og lunsj. Etterpå samlet vi oss for å begynne å snakke om Balituren som venter på oss i mars. Vi gleder oss veldig!

RELATERT INNHALD