LUKK
Heim / Spennig, Sand og Samarbeid


Spennig, Sand og Samarbeid

I uke 37 var det duket for en opplevelsesrik, læringsrik og spenningsfylt uke for den over gjennomsnittet giret KRIK-klassen. På programmet stod det tinderangling i mektige Sunnmørsalpene, beachvolleyball på Byrkjelo og ledertrening i skogen. Rettere sagt en god oppskrift på å skape minner som varer evig.
Se bildeserie fra Tinderangling her

Beach volleyball på Byrkjelo
Vi starta uken med beachvolleyball på Byrkjelo. Energinivået var på topp og musikken bidro til at stemninga var på god. Været var deilig med strålende sommersol og det var helt klart en beachdag, der solbrillene ble tatt godt i bruk.

Dagen etter bar turen videre mot Sundmørsalpene. Etter et par timer i buss stod klassen vår og Vind og vann klassen klar i Molladalen, Sunnmøre. Sammen gikk vi et par kilometer inn over i fjellheimen og ble møtt med en ubeskrivelig fin leirplass hvor vi var omringet av en vegg av tinder rett utenfor teltdøren.

Morgenen etter var vi klar for å bli introdusert i tinderangling, men måtte gå en litt kortere tur enn først planlagt på grunn av dårlig vær og tåke. Turen var allikevel spektakulær og vi var en rimelig fornøyd gjeng når vi hadde kommet oss opp på ryggen mot Svinetind og tåket lettet over de mektige alpene.

Med sol stigende opp over fjelltoppene grytidlig (05:30!) dag nummer tre var det duket for neste destinasjon: Bladet og Mohns topp. Vi ble delt i to grupper på tvers av klassene og gikk opp den bratte fjellveggen til litt forskjellige tidspunkt for at alle skulle gå tid til å klatre opp på Bladet.

Det er vanskelig å beskrive, men tror at mange som var med på denne turen kan med hånden på hjerte si at det var en så nydelig og opplevelsesrik dag som vil bli husket inn i evigheten.

Fornøyde vendte begge klassene hjem seint torsdag kveld med enda sterke relasjoner, roser i kinnene og litt småslitne etter spenningen.


Fredagen ble brukt til ledertrening, både på biblioteket og i gapahuken. Gjennom samtaler, aktiviteter og teambuilding ble vi mer bevisste på hva som kjennetegner en god leder, hvor stor betydning alle i en gruppe har, og hvilke rolle vi velger å ta når vi er en del av et team.

Midt i mellom lærerik undervisning og gode samarbeid, ble det også tid til bålkos, blåbærplukking, og mye latter. På kvelden ble det blåbærpai med selvplukka blåbær.

RELATERT INNHALD